Selecteer een pagina

WGTP EVENTS

Offerte nodig?

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier.

Bel mij!

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m contact met u op  Like Ons!

  Lasershows

  U bent geïnteresseerd in een laserpresentatie, maar weet nog niet precies bij wie en hoe. Geen probleem. WGTP events maak de keuze eenvoudiger. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat wij u kunnen verzekeren dat u een spectaculaire en professionele lasershow voor een zeer goede prijs krijgt. Op deze pagina’s staan een aantal mogelijkheden van losse verhuur en maatwerk. Uiteraard zijn er nog legio mogelijkheden, deze willen wij u graag toelichten onder genot van een kopje koffie.

  LET OP: Het 3D laserspektakel laat zich totaal niet omschrijven in een folder, of vastleggen op video. In plaats daarvan nodigen wij u geheel vrijblijvend uit om kennis te maken met dit spectaculaire medium. Bel ons voor een demonstratie, wij laten u graag de mogelijkheden zien waarmee u uw gasten kunt betoveren.

  1 Swislass projector met groene laser - output van 3 Watt

  Deze projectors maken spectaculaire shows bestaande uit: groene, golvende wolkenhemels, tunnels, stralen en andere effecten. Dit geheel synchroon op de maat van de muziek via autoshow of SD kaart. Set bestaat uit 1 projector van 3 Watt en IDLA kabes

  Losse huurprijs: € 75,00  ( per dagdeel )

  2 Swislass projectors met groene laser - output van 3 Watt

  Deze projectors maken spectaculaire shows bestaande uit: groene, golvende wolkenhemels, tunnels, stralen en andere effecten. Dit geheel synchroon op de maat van de muziek via autoshow of SD kaart. Set bestaat uit 2 projectors van 3 Watt en IDLA kabes Losse huurprijs: € 100,00  ( per dagdeel )

  1 x TARM projector met Full Colour- output van 7 Watt

  Een spectaculaire full colour projector bestaande uit: golvende wolkenhemels, tunnels, stralen, animaties en andere effecten. Dit eventueel geheel synchroon op de maat van de muziek.  Deze projector, 21 inch Touch screen laptop en Beyond Ultimate wordt alleen verhuurd incl. WGTP technicus !! Huurprijs is incl. bediening.

  Huurprijs: € 200,00  ( per dagdeel )

  3 x TARM projectors met Full Colour- output van 11 Watt

  Een spectaculaire full colour projector bestaande uit: golvende wolkenhemels, tunnels, stralen, animaties en andere effecten. Dit eventueel geheel synchroon op de maat van de muziek.  Deze projectors, 21 inch Touch screen laptop en Beyond Ultimate en wifi controllers worden alleen verhuurd incl. WGTP technicus !! Huurprijs is incl. bediening.

  1 x 11 Watt RGB  Huurprijs: € 300,00 ( per dagdeel )

  2 x 11 Watt RGB  Huurprijs: € 450,00 ( per dagdeel )

  3 x 11 Watt RGB  Huurprijs: € 600,00 ( per dagdeel )

  Maatwerk conform Uw wensen !

  De lichten gaan uit, de spot staat gericht op de spreker die houdt zijn inleiding en speech. Door een druk op een knop- start de spreker de lasershow. De spot houdt nog even de plaats in beeld en dooft langzaam. Donker is het, een sfeer, voelbaar vol verwachting en langzaam zwelt het geluid en blinkt er een laserpunt die uitgroeit met de muziek tot een gerichte laserstunnels. Synchroon op de maat van de muziek volgen er allerlei spectaculaire laser effecten afgewisseld door een grafische laserpresentatie.U waant zich in een heelal, omgeven door sterren. Vanuit de sterrenhemel wordt ingezoomd, de aarde wordt zichtbaar, vanuit een draaiende wereldbol, wordt Nederland geprojecteerd en vervolgens uw vestigingsplaats, met adres of bedrijfspand duidelijk in beeld. Uw logo wordt op een sensationele manier met laserlicht opgebouwd en geprojecteerd. De door u verstrekte inhoudelijke informatie wordt gevisualiseerd. Dit scenario wordt in overleg met u omtrent thema en doel ingevuld.

  Deze set wordt alleen verhuurd inclusief. WGTP technicus !!! en is inclusief complete professionele audio set, aangepast aan de locatie cq omgeving van uw event.
  Wij werken met Swisslas PL-20.000 RGB-CT lasers aangevuld met 6 stuks PL-9000 RGB-compact voor dit soort shows.

  Huurprijs: vanaf € 2500,00

  Foto’s zijn moment opnames en wijken af van de werkelijkheid. Elk feest, thema of locatie is altijd anders van opzet. Vooraf wordt u door ons uitgebreid geïnformeerd of de configuraties en de opzet van uw keuze.