Lasershows

Waarom een laser huren?

Wil je een laser huren om jouw evenement dat tikkeltje méér te geven? WGTP Events is dé professionele verhuurder van lasershows voor verhuur van lasers voor o.a. Concerten, evenementen, logoprojecties, presentaties enz…  Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou verzorgen.

Wanneer je een laser wil huren zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons is het verhuur van lasers mogelijk voor alle doeleinden. Je kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op een gebouw laten projecteren of een speciaal op voorhand geprogrammeerde lasershow huren.

Persoonlijke bediening door professionals

Een laser huren is bij ons niet enkel de huur van de laser zelf, ook de persoonlijke bediening van de laser door een professional is steeds in de prijs inbegrepen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten op uw moment suprême en dus met andere belangrijke zaken bezig kan zijn. Waar vroeger lasers huren een grote kost was kunnen wij u nu een spectaculaire lasershow aanbieden aan een mooie prijs die zelfs voor kleine organisatoren zeer haalbaar is. Zelfs voor het huren van een laser voor bruiloften,  verjaardag vieringen en bedrijfsfeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom WGTP Events deuren voor je opent:

Professionele bediening

Je betaalt niet enkel voor de huur maar ook voor de professionele bediening.

Geweldige ervaring

Jouw evenement verdient een tikkeltje méér

Eindeloze mogelijkheden

Projecteer je bedrijfslogo op een gebouw of unieke lasershow.

Foto galerij

Anderen bekeken ook:

Personeelsfeest

Jubileumfeest

Familiedag

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we je helpen?
Offerte aanvragen