Bedrijfsevenement

Uw bedrijfsevenement waar nog lang over nagepraat gaat worden ….

Bij een opening, jubileum of nieuwe marketinglancering hoort natuurlijk een feestelijk evenement. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsopening of -feest blijft hangen. Dit doen wij door een uniek en sfeer vol event te organiseren waarop uw gasten zich thuis voelen en de stijl van het bedrijf wordt overgedragen. Kortom, een evenement dat meteen als tool dient. Businessmarketing wordt namelijk steeds belangrijker.

Geniet van uw eigen evenement

Uiteraard zorgen we voor een soepel verloop van het evenement. Met een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek leiden wij de dag of avond in goede banen. Op deze manier kunt u zich focussen op de gezelligheid, uw werknemers, klanten. Dat vinden wij logisch en dat mag u verwachten van ons.

Uw unieke feest maakt ons onderscheidend

Geen evenement georganiseerd door ons is hetzelfde, dat maakt ons echt onderscheidend. Wij houden niet van standaard en vertalen liever uw gedachten en ideeën naar een authentiek en realiseerbaar plan. Tast u juist in het donker en zoekt u inspiratie? Onze event specialisten nemen u graag mee op reis in de onbegrensde mogelijkheden welke wij kunnen bieden en laten u kennismaken met de voor u interessante mogelijkheden en opties.

Bedrijfsevenementen van WGTP:

Bedrijfsopeningen

Personeelsfeest

Jubileumfeest

Familiedag

Waarom WGTP Events deuren voor je opent:

Piekfijne voorbereiding

Piekfijne voorbereiding en verloop van het evenement, én dat voelen je bezoekers.

Zichtbare doelstellingen

Je doelstellingen worden zichtbaar, ook door catering, animatie en setting

Gegarandeerde 'Wow'

Wow-momenten gegarandeerd!

Foto galerij

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we je helpen?
Offerte aanvragen