Selecteer een pagina

WGTP EVENTS

Offerte nodig?

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier.

Bel mij!

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m contact met u op  Like Ons!

  Wie zijn wij

  Onze organisatie staat top klasse, van idee tot eindproduct. Zo bieden wij al onze klanten een gratis locatie bezoek, duidelijke afspraken en heldere offertes.

  Inmiddels hebben we door de jaren heen specialist geworden voor bruiloften, partijen, feesten en middel grote evenementen o.a. voor bedrijven en instellingen maar ook Herbalife Internationaal, Knorr, Konmar, Efteling en tal van andere bedrijfsfeesten en evenementen.

  Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact met u is bij ons gebruikelijk. Wij streven er naar om (ruim) voor uw evenement uw wensen zo goed mogelijk te inventariseren en het eventuele programma zo veel mogelijk door te spreken zodat u hier tijdens uw evenement geen omkijken naar heeft.

  Flexibiliteit en creativiteit

  Flexibiliteit, creativiteit, ontzorgen en vertrouwen staan in hoog vaandel bij ons!. Zoals uit bovenstaande mag blijken gaan wij vaak voor maatwerk, afgestemd op uw wensen en behoeften tegen scherpe prijzen doormiddel van heldere afspraken en offertes. Wij onderscheiden een aantal standaard configuraties en kunnen deze geheel op uw behoeften en wensen aanpassen.Wij zijn ons er net als u van bewust dat een feest of event af hangt van de juiste  componenten, maar veel meer nog van de juiste mensen.

  Wij staan voor maatwerk doormiddel van One-Stop-Shopping, waarbij uw wensen en behoeften bovenaan staan.

  Enthousiaste en uiterst professionele medewerkers houden zich iedere dag bezig met de verhuur en verkoop en installatie van professioneel licht, geluid en beeld en complete evenementen zoals trouwfeesten, bedrijfsfeest, modeshows en nog veel meer, maak een afspraak voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.